Cine suntem noi – Bridelist.ro

Comunitatea furnizorilor de servicii pentru evenimente.

Credem cu tarie si stim din experienta ca organizarea unui eveniment devine mult mai facila cand ai totul la dispozitie.

Pentru furnizori, oferim o platforma intuitiva, usor de folosit, pe care isi pot lista serviciile. De la accesorii pana la tortul miresei, beneficiezi de o perioada de timp gratuita, in care serviciile tale sunt disponibile cuplurilor din Romania.

Pentru cupluri, oferim posibilitatea de a crea o lista cu actiuni ce trebuie indeplinite pana la nunta. Acorda o atentie deosebita si listei de invitati. Impreuna evenimentul tau va fi memorabil! Iti poti urmari progresul pregatirilor. O viitoare mireasa are foarte multe de facut. Nu neglijam nici bugetul tau. Iti poti planifica bugetul cu noi. Vei sti in orice moment, cat ai cheltuit si de cat mai ai nevoie pentru ceea ce iti doresti. Ai gasit mai multi furnizori care ti-au starnit interesul? Adauga-i la lista de servicii favorite. In contul tau, poti vedea cate zile au mai ramas pana la evenimentul tau.

In curand iti vei putea face cunoscut evenimentul cu ajutorul unui site personalizat.

Planifica o nunta de vis

Sfaturi & Ghiduri | Lista de taskuri & Invitati | Planifica bugetul

 Inregistrare furnizor   Inregistrare Cuplu

Cum functioneaza?

Stim ca atunci cand incepi pregatirile pentru evenimentul tau, sa gasesti cele mai bune servicii poate fi ceva dificil. Venim in sprijinul tau astfel:

Cauta furnizor

Dupa ce te-ai inregistrat ca si cuplu, incepe sa cauti furnizori. In functie de categoria de interes, de bugetul tau sau de numarul de invitati, speram sa gasesti cele mai bune oferte.

Compara ofertele gasite

Dupa ce ai gasit mai multe oferte care ti-au atras atentia, adauga-le la lista de favorite pentru mai tarziu. De asemenea, iti poti crea lista de activitati si bugetul necesar.

Contacteaza furnizorul dorit

Intra in contact cu un furnizor pentru a afla mai multe detalii. Poti opta pentru a fi contactat prin email sau direct prin telefon.

Lista de activitati

Organizeaza-ti mai usor activitatile utilizand liste.

Planificarea bugetului

O nunta presupune si cheltuieli neprevazute. Controleaza bugetul mai usor.

Lista de invitati

Acorda o atentie deosebita listei de invitati. Impreuna evenimentul tau va fi memorabil.

Contacteaza-ne!

Pentru orice intrebare, suntem aici sa va raspundem in timp util.

Contact

Recomanda un furnizor de servicii

Recomanda un furnizor de servicii iar noi il vom promova mai departe in Social media si direct catre cuplurile de miri!

Trimite mesaj