Din / De BRIDELIST/ IN Idei organizare nunta/ 0 Comentarii

Nuntile restranse au cu siguranta farmecul lor. Ti-am pregatit mai jos o lista de sfaturi si avantaje cum sa organizezi o nunta restransa.

  1. Bugetul: principalul avantaj este ca poti aloca un buget mai mic. Care se pliaza pe nivelul tau financiar, fara sa faci eforturi supraomenesti. Pe de alta parte, avand un numar restrans de invitati, cu diferenta de bani ramasa, iti poti permite un candy bar sau o formatie de nunta care sa tina invitatii pe ringul de dans toata noaptea.
  2. Lista de invitati: aici ai avantajul de a avea aproape in noaptea nuntii doar pe cei apropiati tie. In felul acesta le poti acorda fiecaruia in parte o atentie mai mare. Pe de alta parte, nici nu pierzi prea mult timp la inceputul nunti, asteptandu-i la intrarea in sala.
  3. Locatia: find o nunta restransa, locatiile pentru nunta nu mai sunt la fel de limitate ca in cazul unei nunti cu sute de invitati. Poti alege intre un restaurant retras, pe malul unui lac sau chiar o gradina de vara. La mare sau la munte, in padure sau la piscina chiar. Locatia unde va avea nunta este foarte importanta. Ringul de dans trebuie sa fie unul suficient pentru toti invitatii, indiferent de genul de muzica ascultat. Avand o nunta restransa, poti spune ca ai scapat de aceasta grija in plus.Ce alte avantaje mai are o nunta restransa:

  1. meniul este mai usor de organizat pentru preferintele invitatilor
  2. reduci costurile foarte mult
  3. iti poti pune in practica toate dorintele pe care le ai
  4. ai timp sa discuti cu fiecare invitat
  5. ai spatiu suficient in sala sa organizezi mesele cum doresti. Ai spatiu suficient si pe ringul de dans
  6. invitatii pot socializa si se pot cunoaste intre ei mult mai usor
  7. nunta si lucrurile in sine devin mult mai distractive iar nivelul de stres se reduce

Iti poti organiza nunta de vis cu Bridelist.ro. Te inregistrezi gratuit si astfel, din contul personal, iti poti crea lista de invitati, lista de activitati, iti organizezi bugetul si descoperi o selectie de furnizori de nunta verificati.

In final, dupa toata organizarea nuntii, cel mai important, este sa va bucurati de ziua nuntii voastre! Te invitam sa descoperi si celelalte articole de pe blog.

Distribuie acest articol si prietenilor tai. Multumim!

Ofera-ne o cafea!

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.