Din / De BRIDELIST/ IN Idei organizare nunta/ 0 Comentarii
 

Donatia. O idee de marturie inedita pentru nunta ta

Ideea de marturie pentru nunta, in ultimii ani, a trecut la un alt nivel. Cu siguranta avem pe acasa de la borcanase de tot felul: cu miere, dulceata, flori de lavanda pana la fotografii, lumanari si alte lucruri, care intr-adevar, sunt foarte dragute si potrivite pentru o marturie de nunta.

Daca intr-adevar, ne dorim ca marturiile de la nunta noastra sa aiba un impact mult mai mare, ar trebui sa ne gandim si la persoanele sau locurile din tara noastra care sunt mai defavorizate.

Plecand de la acest gand, o idee de marturie de nunta inedita ar fi o donatie. Si de aici lucrurile pot deveni pe cat de complicate ne dorim. Putem realiza o donatie in numele invitatilor nostri catre o casa de copii sau catre o organizatie non-guvernamentala. Acei 5-10 lei corespunzatori unei marturii, pot merge acolo unde este intr-adevar nevoie. Invitatilor, in schimb, le poti da o hartiuta, cat se poate de simpla sau colorata, prin care ii anunti de aceasta donatie. Tine doar de imaginatia ta.

Poti sa adaugi chiar imagini si alte informatii referitoare la donatia pe care o vei face in locul lor. Un cont bancar sau o urna separata (a nu se confunda cu cea pentru plicurile de bani 🙂 )

Daca ideea de donatie ca si marturie de nunta, o consideri buna, poti distribui mai departe acest articol si iti multumim! ❤

 

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.