Video

Filmare Nunta – My Wedding Film

Iasi, Bld Poitiers


Pret mediu:
4764 - 19056 Lei
Favorite

 

Pachetul Video My Wedding Film este alegerea perfecta!
– Pentru ca stim ca va doriti sa aveti parte de cea mai buna calitate a imaginii si pentru ca noi oferim servicii video de cea mai inalta calitate, vom folosi pentru filmare cele mai performante camere DSLR, asigurand astfel o imagine asemanatoare cu cea pe care o vedeti in salile de cinema.
– Acest pachet asigura filmarea cu o cameră DSLR (Canon 1DX Mark II) in format FULL HD 1080p – 1 cameraman disponibil pe toata durata evenimentului.
– Filmarea si montajul vor fi realizate de Iulian Tuia
– Se vor folosi echipamente profesionale de stabilizare a camerei, similare celor folosite in cinematografie, precum: steadicam, monopied, trepied, slider, etc.
– Echipamente audio profesionale, precum: lavaliere audio, recordere audio (conectate la mixerul formatiei), pentru a capta sunetul la calitate maxima si fara distorsiuni.
– Se va filma pe parcursul întregului eveniment începând de la pregatiri (gatit), pâna la finalul evenimentului (dezgatit), rezultând un material brut de 4-5 ore. Materialul brut va fi prelucrat in totalitate. Se vor realiza corectii de luminozitate, contrast, culoare, vor fi folosite tranzitii simple intre cadre si coloana sonora. Durata finala a filmului pe care il veti primi va depinde si de amploarea evenimentului. Vom avea grija la montaj sa eliminam toate momentele care nu prezinta interes sau care ar putea plictisi privitorul, rezultand astfel un montaj foarte spectaculos si usor de urmarit, cu o durata de 2 ore sau o varianta mai lunga care poate avea pâna la 4 ore. Materialul prelucrat include si un montaj de tip Highlights
– Montaj Highlights – (numit si “Best Moments” sau “Clip”) este un montaj video asemanator unui videoclip muzical, realizat cu cele mai spectaculoase imagini de la nunta. Din tot filmul nuntii, probabil acest montaj va avea cel mai mare impact emotional. Puteti vedea mai multe exemple de montaje, pe site-ul nostru, la pagina Portofoliu
– Livrare material prelucrat pe suport stick(memorie USB) sau online, in format Full HD.
– Puteti personaliza acest pachet adaugand o lista intreaga de extraoptiuni despre care veti afla mai multe in momentul in care semnam un contract.

  • Consultanta in organizare
  • Raspuns rapid

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Video

Clipe De Neuitat – Videograf de nunta

Constanta, str. 1 Mai, nr. 65

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.