Alte servicii

Focuri de artificii pentru nunta

Romania


Pret mediu:
750 - 8600 Lei
Favorite

Experienta noastra in arta pirotehnica a dovedit ca efectele vizuale combinate cu cele auditive redate de piese de muzica clasica, moderna sau chiar traditionala dar nu numai, au facut ca originalitatea noastra sa ne aduca popularitate.

Fiecare locatie si eveniment este diferit. La alegerea proiectului cu jocuri de artificii, trebuie luata in considerare topologia terenului unde va avea loc spectacolul, daca se afla in zona un deal, apa, turn, eventual cladiri inalte. De asemenea, trebuie luat in considerare numarul spectatorilor si distanta de la care vor viziona parada stelelor. Aceste informatii sunt esentiale la alegerea pachetelor dorite.

Va stam la dispozitie in orice punct al tarii pentru a va oferi cele mai captivante momente pirotehnice!

Artificii nunta

 Sunt focuri de artificii pentru petreceri private, nunti, unde numarul participantilor este mai mic. Un spectacol de artificii colorat, de cateva minute poate fi punctul culminant al serii. Aceste tipuri de artificii se pot imbogati cu efecte de proximitate, cu un scris pirotehnic sau in cazul aniversarilor cu cifre sau sigle pirotehnice. Efectele pirotehnice sunt lansate dintr-un singur punct de tragere cu inaltimi cuprinse intre 40 si 100 de metri. Baza focului se formeaza cu baterii de artificii de calibre diferite, cu tragere dreapta sau in evantai. Acestea sunt combinate cu efecte de inaltime pentru a crea un final impozant. Focurile de artificii pot fi atat surpriza invitatilor, cat si al sarbatoritilor.

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Alte servicii

Meniuri

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

2400 - 8600 Lei

Living Table

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.