Alte servicii

Focuri de artificii piromuzicale

Bucuresti, Romania


Pret mediu:
2400 - 8600 Lei
Favorite

Artificii piromuzicale

Un spectacol piromuzical se realizeaza cu ajutorul unui sistem de tragere digitale, prin care se pot sincroniza efectele pirotehnice cu fundalul sonor. Artificiile piromuzicale sunt proiectate in corelatie cu fundalul muzical si tema evenimentului, astfel efectele lansate reflecta tonul si stilul de muzica.
Fuziunea intre fundalul sonor si efectele pirotehnice face ca publicul sa traiasca adevarate emotii admirand tablourile fermecate create de noi.
Efectele pirotehnice sunt lansate simultan din mai multe puncte de trageri, chiar si de la o distanta de cativa km, astfel spectacolele piromuzicale devin mai grandioase si mai captivante decat jocurile de artificii traditionale.
Personalizarea fiecarui spectacol de artificii piromuzical se face in functie de melodiile alese, locatia de tragere, bugetul si durata spectacolului de artificii.
Aceste tipuri de spectacole se pot sincroniza cu diverse echipamente din industria de entertainment cum ar fi flacari, apa sau lasere si lumini, creand un adevarat spectacol magic.

Home

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Alte servicii

Meniuri

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Scaune Chiavari

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Ice Cream Bar

Bucuresti

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.