Muzica

Formatia Benone Paduraru – Artistii tai pentru evenimente perfecte

Iasi


Favorite

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Benone Paduraru, atunci ai facut alegerea PERFECTA!
Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara, hit-uri vechi din muzica usoara romaneasca , presarat cu interpretari incendiare de muzica de petrecere si lautareasca.
Mirilor, sarbatoritilor si organizatorilor le putem oferi programe si/sau pachete diferite care impreuna pot creea paleta artistica a evenimentului dvs :
Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor :
* Muzica populara : de suflet si de ascultare din zona Moldovei, Olteniei si Munteniei
* Sarbe * Hore * Batute moldovenesti
* Muzica de petrecere * Etno si lautareasca
* Muzica usoara romaneasca veche
* Manele la cerere * Instrumentale
* Cafe concert, valsuri si tango-uri celebre
* Sarbesti,machedonesti la cerere
* Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei), orga,acordeon,saxofon…
Formatia Benone Paduraru , este o formatie ce pot inobila evenimentul dumneavoastra si incearca sa ofere sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
Benone Paduraru,originar din Iasi, solist vocal si instrumentist la orga, alaturi de colegii sai,sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta si evenimente din Romania si strainatate.
Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Benone Paduraru,ajunge treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere , o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0758/682.443 si veti avea o mega-petrecere,alaturi de Formatia Benone Paduraru!
Facebook Oficial : https://www.facebook.com/paduraru.benone

 
 
 
 
 

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.