Sala de evenimente

Palatul Mirilor – cea mai noua locatie de nunti din Tecuci, Galati

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, corp A, Tecuci, Galati


Favorite

Palatul Mirilor este primul salon de nunți din zona noastră care te va ajuta să-ți uimești invitații fără doar și poate. Fiecare obiect, fiecare piesă de mobilier, fiecare fel din meniu este ales cu grijă și are menirea de a spune povestea plină de pasiune a iubirii tale.

Cu o înălțime de 8,5 metri și o suprafață totală de 2400 mp, Palatul Mirilor este cea mai grandioasă clădire din Tecuci, Galați. Această clădire superbă va fi curând gazda celor mai luxoase nunți din zona noastră pentru că mulți miri și-au făcut deja rezervările aici pentru nunta lor.

Palatul Mirilor este singurul salon din zona noastră dotat cu showroom cu aranjamente de nuntă premium. Showroom-ul este locul în care vei putea vedea cum va arăta nunta visurilor tale cu mult înainte ca aceasta să se întâmple. Acest spațiu este dedicat mirilor care își doresc nunți speciale, cu aranjamente premium aduse și create special pentru ei.

Showroom-ul este locul în care îți vom putea cunoaște și înțelege în detaliu viziunea asupra nunții și unde noi, cei de la Ballroom Andra, te vom inspira cu cele mai noi idei în materie de design de nuntă.

La Palatul Mirilor, ideile tale vor prinde treptat contur iar nunta pe care o visezi va deveni curând o realitate și nu doar un vis sau o idee.

Și pentru că suntem interesați de absolut toate detaliile legate de nunta ta inclusiv de siguranța invitaților și a mașinilor lor, Palatul Mirilor dispune de o parcare iluminată cu peste 300 de locuri pentru ca toți cei care vin la nunta ta să poată parca în siguranță și să beneficieze de cele mai bune condiții pentru mașini.

Palatul Mirilor este locația ideală pentru o nuntă fastuoasă, o nuntă memorabilă cu care să te poți mândri și pe care să ți-o aduci aminte cu plăcere peste ani!

Contactează-ne astăzi și fii printre primii care își vor face nunta la Palatul Mirilor în acest an!

Mobilierul, conceptul de design interior, vesela, mocheta și alte piese de decor au fost alese și furnizate de WeDeco, firmă specializată în mobilier de lux pentru evenimente festive. 

  • Aer conditionat
  • Camera nuptiala
  • Consultanta in organizare
  • Decoratiuni
  • Internet WiFi
  • Masina fum
  • Parcare
  • Raspuns rapid

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Sala de evenimente

CENTRUM Ballroom & Conference

Ploiesti, Bulevardul Republicii, nr. 65

150 - 200 Lei
210 - 250 Lei

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.