Rochii de mireasa

Rochii de mireasa model unicat by MARGO CONCEPT

B-dul 15 Noiembrie, nr. 36, Brasov


Favorite

MARGO Concept vine pe piata cu un concept nou si unic, cu rochii toate MODEL UNICAT, lucrate perfect pana in cel mai mic detaliu. Create din pasiune pentru moda, lucrate cu maiestrie, rochiile de mireasa si de seara MARGO Concept sunt personaje romantice, rupte din povesti, care reflecta viziunea unui stil de viata romantic, poetic, elegant, senzual si sofisticat.
Rochiile MARGO Concept incorporeaza nobletea prin dantele create in editie limitata by “Designer Edition”, tesaturi unice si pretioase, matasuri diafane si vaporoase, aplicatii unice si spectaculoase, cristale si perle Swarovski, broderii lucrate manual… conferind oricarei femei o eleganta aparte, o frumusete rara si o atitudine unica. Modelele sunt croite special pentru ca orice femeie sa se simta frumoasa iar ziua nuntii sa fie cu adevarat una unica si speciala.
Din dorinta de a crea imagini unice, inconfundabila, adaptabile personalitatii si tipoligiei clientelor noasptre, face ca MARGO Concept sa devina un laborator de vise implinite.
Fiecare femeie trebuie sa fie unica si pretioasa in rochia MARGO Concept!

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Rochii de mireasa

Rochii de Mireasa – Ida Torez Collection

Chisinau, str. Mircea cel Bătrân 13/2

ROCHIE MIREASA PRONOVIAS SEDNA

Al Agigea Nr 4, Sector 6, Bucuresti

9500 - 14500 Lei

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.