Foto-Video

STAR WEDDING

Iasi, Romania


Pret mediu:
5000 Lei
Favorite

FILMAREA SI FOTOGRAFIEREA evenimentului se va face folosind echipamente de ultima generatie ( Panasonic GH5, Panasonic G7, Canon 5d Mark IV, Nikon D750, DJI Phantom 4 PRO, etc) alaturi de accesorii de stabilizare a imaginii (camerei video), microfoane performante (pentru ca si sunetul este important, nu numai imaginea), sisteme de iluminat secundare pentru asigurarea unor imagini de cea mai buna calitate.

Evenimentul vostru va fi filmat si fotografiat pe intreaga sa durata (de la pregatiri – gatit, pana la finalul evenimentului – dezgatit).  Astfel vom avea ca si material brut aproximativ 4-5 ore de film.

Montajul video va fi facut professional folosind acolo unde va fi nevoie corectii de imagine sau sunet si desigur coloane sonore si tranzitii care sa duca la un film deosebit.

Tot ceea ce reprezinta parte video este realizata in FULL HD 1080 – 50p (sau la cerere in format 4K).

Modul de filmare al evenimentului este unul dinamic, de aceea nu vor exista filmari statice de pe trepied.

Vom asigura filmarea/fotografierea Cununiei Civile chiar si in cazul in care aceasta are loc intr-o alta zi fata de cea in care are loc Cununia Religioasa si Petrecerea.

Durata filmului final va varia in functie de complexitatea evenimentului si este insotit de clipul evenimentului “Wedding Highlights”. Acesta din urma are un impact deosebit, montajul acestuia fiind realizat cinematic folosind cele mai frumoase momente din eveniment si o coloana sonora potrivita pentru un clip captivant si emotional.

Atat fotografiile cat si filmul vor fi prelucrate in totalitate rezultand astfel un produs final de cea mai buna calitate cu care noi ne vom putea mandri iar voi veti obtine cea mai frumoasa amintire.

Fotografiile nu vor avea limita de numar astfel incat de fiecare data cand va fi nevoie vom imortaliza momentul in cel mai profesionist mod posibil. Numarul final de fotografii ce va vor fi oferite va depinde, la fel ca si la video, de complexitatea evenimentului.

Locatia pentru sedinta foto din ziua evenimentului este stabilita de comun acord de catre organizatorii evenimentului si echipa GO-Records Studio astfel incat sa putem garanta succesul unor fotografii memorabile. Sedinta foto de logodna va avea loc intr-o data si locatie stabilita de comun accord.

Pentru a asigura rezultate deosebite ar fi de preferat sa alocam acesteia macar 90 de minute la locatie.

 Materialele finale va vor fi oferite la calitate maxima pe suport electronic: Stick, HDD sau online.

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Foto-Video

Ecran LED

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Grapinoiu Petru – Fotografii si filmare

Iasi,soseaua nationala nr 194

4500 - 4500 Lei
7000 - 14000 Lei

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.