Alte servicii

Toalete ecologice de lux / vip pentru evenimente in aer liber

Toalete lux vip


Pret mediu:
1800 - 2500 Lei
Favorite

Scopul firmei TOALETE DE LUX este acela de a se asigura că fiecare client este extrem de mulțumit de serviciile oferite de către echipa noastră de la începutul și până la sfârșitul închirierii. Avem mare grijă să menținem toate echipamentele la cele mai înalte standarde și să urmărim o politică strictă de curățare.
Nu este un secret faptul că planificarea unei nunți în aer liber poate avea parte de multe provocări. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de facilitățile unei toalete. De aceea, toaletele mobile joacă un rol important în succesul evenimentului dvs. Dacă locația dvs este lipsită de facilitățile unei toalete adecvate, vă recomandăm să luați în considerare o închiriere a toaletelor noastre de lux.
Gama noastră include toalete mobile dotate cu chiuvete (apă caldă și apă rece), bazine din ceramică pentru femei și bărbați cât și urinale pentru bărbați, gel de mâini, prosoape de hârtie, odorizante automate, oglinzi, uscătoare de mâini, aranjamente florale.
Vrem să facem din evenimentul dumneavoastră unul memorabil. Toaletele noastre vă oferă o ambianță corespunzătoare prin designul elegant și atmosfera fresh, asigurându-vă toate necesitățile pentru ca oaspeții dvs să se simtă în largul lor și să aibă parte de un confort deosebit.
Pentru parcarea și instalarea toaletei mobile este necesar un teren plat și rezistent (nu nisipos sau în pantă).
Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție.

  • Aer conditionat
  • Raspuns rapid
  • Transport

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Alte servicii

Ursitoare

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Scaune Chiavari

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Scenă

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.