Sonorizare, DJ, Lumini

Wedding Crew – DJ-Sonorizare-Lumini

Bdul Camil Ressu, nr.2


Pret mediu:
1200 - 4000 Lei
Favorite

Din echipa noastră fac parte mai mulți DJ, cu experiență în cluburi, dar și la evenimente corporate sau petreceri private. Ne place să credem că avem o bogată colecție muzicală, așa că, în funcție de preferințele și gusturile clienților noștri, ne putem adapta ușor să personalizăm un playlist care să distreze orice generație.

Știm că muzica e principalul ingredient care influențează atmosfera evenimentului, că poate să ridice sau să coboare energia, ritmul și senzația pe care o au invitații, per total. Cu experiența noastră de club, reușim să ”simțim” publicul și să animăm ringul de dans.

Punem mare preț pe calitatea sunetului, așa că în funcție de fiecare locație ne gândim cum să adaptăm echipamentele și aparatura necesare pentru o sonorizare optimă. Vă propunem soluții de sonorizare în funcție de spațiul în care are loc evenimentul, de numărul de participanți și de bugetul disponibil.

Pentru a ne asigura că totul e în regulă, ne ocupăm noi de tot: transportul, montarea și testarea echipamentelor la locație, mereu la timp, fără întârzieri.

Alături de muzică, luminile pot influența mult succesul evenimentului. Luminile pentru dancefloor creează atmosfera pentru dans și distracție. Luminile arhitecturale pot să sculpteze mai bine spațiul în care are loc evenimentul, decorurile sau siluetele invitaților. Noi le putem oferi pe ambele, pentru a crea o ambianță aparte.

  • Consultanta in organizare
  • DJ
  • Raspuns rapid
  • Transport

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Sonorizare, DJ, Lumini

Lumini

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Sunet

Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.