Din / De BRIDELIST/ IN Idei organizare nunta/ 0 ComentariiAtunci cand ne gandim la sedinta foto pentru nunta, ne dorim ca fotografiile sa fie cat mai spectaculoase astfel amintirile sa fie unele placute. De cele mai multe ori, fotograful ales de tine, are deja o lista cu locatii unde se pot realiza fotografii de nunta foarte frumoase. Unii fotografi impun anume locatii, altii iti ofera libertatea sa iti alegi locatiile tale preferate.

Daca esti din Iasi sau apropiere, te poti considera norocoasa. Orasul Iasi are foarte multe locatii in care se pot realiza fotografii minunate pentru nunta ta si nici imprejurimile orasului nu stau mai prejos la acest capitol.

1. Palatul culturii si gradina Palas

O locatie clasica si extrem de cunoscuta este Palatul culturii si gradina Palas. Pentru a putea avea acces in incinta Palatului culturii este necesara achitarea unei taxe de fotografiere:

Taxa fotografiere/ filmare
Palatul Culturii din Iasi (Holuri și Sala Voievozilor) fotografiere/ filmare la evenimente speciale (de interes personal, necomercial, de exemplu nunta, absolvire studii etc.):
– în timpul orelor de program (10.00 – 17.00): 240 lei/ ora
– în afara orelor de program (17.00 – 20.00): 360 lei/ ora

Taxa pentru fotografiere/ filmare in alte ocazii (de exemplu sedinte ale caselor de moda, agentii publicitate, case de cinematografie etc.)
– în timpul orelor de program (10.00 – 17.00): 300 lei/ ora
– în afara orelor de program (17.00 – 20.00): 600 lei/ ora.

 

REGULAMENT „TAXĂ FOTO-VIDEO” ÎN GRĂDINA PUBLICĂ PALAS
Sesiunile foto – video profesionale pentru evenimente private (nuntă, botez etc.), de produs
sau de modă vor fi permise în grădina publică Palas, indiferent de anotimp şi de zi, în
intervalul orar 10.00-22.00, exclusiv contra unei taxe de fotografiere-filmare.
Interval orar: 1 oră, doar în grădina publică Palas.
Taxa: 200 de lei (plătibilă în avans, la momentul rezervării).

 

2. Gradina Botanica Iasi

O alta locatie propusa si foarte cunoscuta este Gradina Gotanica Anastasie Fatu Iasi.

Pentru sedinta foto/video pretul este 50 lei/ora, taxa de filmare 150 lei care se achita direct la punctul de incasare a biletelor (poarta principal din strada Dumbrava Rosie nr. 7-9)

 

3. Rapa galbena

Esplanada Elisabeta din Iasi este o lucrare de amenajare a spatiului public situata in zona cunoscuta sub numele de Rapa Galbena, o zona cu o diferenta de nivel importanta aflată la baza Dealului Copou.

 

4. Parcul expozitiei 

 

5. Gara Iasi6. Esplanada Teatrului Naţional Vasile Alecsandrii 

Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Iasi este o institutie publica culturala, aflata in subordinea Ministerului Culturii si Cultelor, fiind cel mai vechi Teatru National din România.

 

7. Manastirea Cetatuia

 

8. Aerodrom

 

9. Panorama – Releu Bucium

 

10. Palatul Cuza de la Ruginoasa

Palatul domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa este un palat construit in stil neogotic în anul 1804, care a apartinut initial familiei Sturdza. Actualmente este muzeu memorial dedicat Domnului Unirii.

 

Atat in orasul Iasi cat si in imprejurimi, se pot gasi numeroase locatii pentru o sedinta foto de vis. Pornind de la cladiri cu renume, parcuri ,manastiri si locatii panoramice. Totul tine de dorinta si imaginatia ta.

 

Distribuie acest articol si prietenilor tai!Ofera-ne o cafea!

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.