GO-Records Studio  Ovidiu Gales

GO-Records Studio a luat nastere in anul 2004 din pura intamplare atunci cand doi prieteni si-au dat seama ca au in comun fotografia si videografia. De atunci si pana in prezent am continuat sa ne aprofundam cunostintele in arta fotografiei si a videografiei de eveniment profitand si de faptul ca o facem cu placere .
Fotografia de eveniment a inceput ca o provocare si a continuat ca o dragoste ce ne ajuta sa oferim imagini nemuritoare. Avem o mare multumire sufleteasca atunci cand imaginile noastre starnesc sentimente, lacrimi, amintiri frumoase.
Prin filmele si fotografiile create de noi transformam evenimentul intr-o poveste ce sensibilizeaza, surprinde, atinge sufletul. Momentul de azi il facem sa creeze trairi intense si peste 20 de ani.
Cu riscul de a ne lauda pe noi insine, de obicei, treaba bine facuta aduce cu sine si o reclama buna. Dovada stau si marturiile celor care ne-au incredintat imortalizarea amintirilor lor, de care noi am beneficiat pe deplin, astfel incat prezentul site este o marturie a muncii noastre.
Suntem niste caractere comunicative care la fiecare eveniment odata cu activitatea noastra incercam sa ne facem noi prieteni si de cele mai multe ori reusim, poate si datorita experientei noastre cu toate genurile de oameni. Poate ajuta si faptul ca noua ne place comunicarea in cea mai banala forma a ei (fata in fata).
Cu Respect,
Ovidiu G & GO-Records Studio TEAM

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.