Maya Fashion  Cluj Napoca

str. NAPOCA nr. 5
0755708789

Cauti rochii de mireasa in Cluj? Magazinul Marry Me Bridal Store by Maya Fashion (colaborator Maya Fashion) va asteapta pe str. Napoca, nr. 5 cu o colectie spectaculoasa de rochii de mireasa pentru toate gusturile si siluetele. In magazinul Maya Fashion, pe langa rochii de mireasa, gasiti si o gama variata de voaluri pentru mirese, din diferite materiale si dimensiuni, bijuterii si accesorii pentru acestea. Tot arsenalul necesar pentru ca voi sa straluciti in ziua cea mare!
Daca esti in cautarea unei rochii de mireasa in Cluj, trebuie sa treci pe la salonul Marry Me Bridal Store by Maya Fashion! Colectiile noastre includ modele de rochii de mireasa stil sirena, rochii de mireasa tip printesa, rochii de mireasa A clasic, in ceea ce priveste croiala, rochii de mireasa din dantela, rochii de mireasa din tul sau voal, in diferite combinatii menite sa evidentieze punctele forte ale fiecarei siluete.

Rochiile sunt croite tinand cont de diferitele tipologii de siluete ale viitoarelor doamne, care ne pasesc in fiecare zi pragul. De aceea, daca iti faci programare telefonica pentru proba, iti oferim cabina exclusiva si consultanta necesara pentru a gasi rochia in care vei arata perfect in ziua cea mare.

Va asteptam cu mare drag!

Telefon: 0755708789

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.