Cabina foto

Oglinda Foto OMG!

Aleea Vasile Goldiș 4, București, Romania


Pret mediu:
1000 - 2000 Lei
Favorite

OMG! OGLINDA FOTO este ultima gaselnita in materie de creat „Amintriri haioase!”

Tehnologia inovativa si designul spectaculos sunt inglobate in spatele unei oglinzi, decorata in stil retro, care va atrage toate privirile invitatilor tai.

Va puteti admira din cap pana in picioare si dupa ce va aranjati tinuta, puteti face cele mai traznite fotografii.

Diferit fata de cabinele foto clasice este ca invitatii pot lasa mesaje scrise, pot pune emoticoane haioase imediat ce poza a fost facuta si asta cu degetul direct pe oglinda foto OMG!, ca doar am zis ca este touchscreen. Adica da, semneaza pe oglinda si apare intr-un colt pe fotografia printata!

Sesiunile de fotografii sunt condimentate cu multe animatii haioase, acest lucru amplificand zambetul protagonistilor din fata oglinzii.

OMG! OGLINDA FOTO poate fi insotita de fundal, spatiul necesar fiind de 2,3m x 2,5m sau pentru spatiile mici aceasta poate fi amplasata cu fata la salonul restaurantului ocupand doar 1 x 1m plus masa de recuzita.

Langa oglinda veti regasi o masa bogata cu peste 60 piese de recuzita, props-uri, palarii, ochelari supradimensionati, masti de carnaval, bentite haioase, peruci si nu numai.

De la OMG! OGLINDA FOTO veti primi fotografii printate portrait (in picioare) in formatul clasic de 10x15cm sau in formatul deja celebru, strip 5x15cm. Sesiunile pot contine de la 1 la 4 poze si se pot crea chiar si mai multe layout-uri (modele de print) din care invitatii tai sa aleaga pe loc.

Pe scut, o oglinda interactiva, cu touch screen si animatii haioase care iti adauga efectul de „Party memorabil!”

  • Consultanta in organizare
  • Raspuns rapid
  • Transport

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Cabina foto

Cabina Photo MNZ

Bucuresti, Sector 4

750 - 1350 Lei
1400 - 2100 Lei

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.