Cum functioneaza Bridelist?

Furnizor de servicii

Da. Crearea unui cont este foarte simpla si in plus, gratuita. Trebuie sa completezi formularul de inregistrare cu un nume si o adresa de email. Vei primi in scurt timp datele de conectare intr-un email iar contul tau este activat pentru a lista servicii.

Panoul de control cu ajutorul caruia iti administrezi pachetul de servicii listate.

 

Servicii listate:

Din profilul de furnizor, iti poti promova afacerea in modul tau. Adaugi imaginea de profil, conturile pentru social media si iti editezi serviciile tale.

Dupa inregistrare ca si furnizor de servicii, din panoul de control, urmatoarele informatii trebuie adaugate:

Pe Bridelist iti poti adauga serviciile tale in categorii incepand de la Accesorii, decoratiuni, Foto-video, rochii de mireasa si pana la Tortul miresei. Nu ai gasit o categorie potrivita pentru serviciile tale? Contacteaza-ne!
Dupa inregistrare ca si furnizor de servicii, iti oferim un pachet gratuit cu 5 listari disponibile pe care le poti folosi oricand doresti.
Bridelist ofera un sistem de review-uri si note pentru fiecare serviciu. De asemenea, oferim cuplurilor un mod automat de recomandari pentru alte servicii, direct din pagina produsului. Pastrezi legatura usor cu mirii iar acestia te pot contacta direct din pagina serviciului prin formularul de contact cat si prin social media.

Ai posibilitatea ca povestea afacerii tale sa fie spusa tuturor prin intermediul blog-ului nostru.

Distribuirea ofertelor in social media:

Cuplu

1. Utilizand filtrarea de pe pagina principala

2. Din meniul principal, in functie de categoria dorita:

3. Utilizand butonul de Cautare:

Nu este nevoie de un cont pentru a cauta si a contacta furnizorii de servicii. Insa noi iti recomandam crearea unui cont pentru a putea beneficia si de celelalte servicii oferite de noi: panoul de control in care iti poti crea lista de activitati, organizezi lista de invitati, planifici bugetul, lista de servicii preferate si un profil personalizat.

Cuplurile au acces gratuit la toate serviciile oferite de noi:

Panou de control

Lista de activitati:

Lista de invitati:

Buget:

Servicii favorite:

Editare profil. In curand iti vei putea face cunoscut evenimentul cu ajutorul unui site personalizat.

Este simplu. Daca esti interesat de serviciile unui furnizor, deschide pagina acestuia si completeaza formularul de contact: Numele, numarul de telefon si emailul tau, o descriere in care prezinti dorinta ta, iar in final selecteaza data nuntii tale si numarul de invitati. Nu uita de modul in care doresti sa fii contactat. Furnizorul va primi un email cu datele completate de tine. In functie de cum doresti sa fii contactat, acesta va reveni curand la tine. Nu uita sa adaugi furnizorul la lista cu servicii preferate.

Si noua ne plac povestile la fel ca si tie. Daca nunta ta a fost de poveste, ne-o poti povesti si noua. Aceasta va avea un loc special pe blogul nostru.
Daca utilizand serviciile Bridelist te-au ajutat sa iti organizezi mai bine si mai usor nunta ta si consideri ca ai avut o experienta placuta, te rog sa ne trimiti un testimonial. Parerea ta va ajuta viitoarele cupluri de miri.

Iti multumim! ❤

Ai si alte intrebari? Contacteaza-ne

Pentru orice intrebare, suntem aici sa va raspundem in timp util de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00.

Contact

Planifica o nunta de vis impreuna cu noi

 Inregistrare furnizor   Inregistrare Cuplu

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.