Din / De BRIDELIST/ IN Idei organizare nunta/ 1 Comentariu



Sa alegi o tematica pentru nunta este o activitate importanta in organizarea nuntii tale. Te va ajuta foarte mult atunci cand va trebui sa alegi decoratiunile pentru restaurant, buchetul miresei, rochiile pentru domnisoarele de onoare, tortul miresei si invitatii.

Fiecare cuplu de miri va ajunge intr-un moment in care trebuie sa aleaga tema nuntii sale de vise. Acest lucru devine usor cand va veti gandi la pasiunele voastre comune. Ce va place sa faceti si in ce situatii va simtiti bine. De la o tema romantica, ceva minimalist si pana la calatorii, nunta de film sau de poveste. Odata stabilita tema nuntii, poti sa treci la urmatorii pasi in organizarea nuntii.

Daca inca nu ai reusit sa te hotarasti cu privire la tematica nuntii tale, noi am creat o lista cu 10 idei tematice pentru nunta ta in 2019.

 

1. Nunta pe plaja

O nunta pe malul marii, la un restaurant sau o terasa poate fi cu siguranta o nunta exclusivista. Daca insa marea nu este chiar aproape de tine si sa organizezi o asemena nunta este dificil, poti sa adaugi elemente de decor ce vor duce toti invitatii cu gandul la mare la plaja si valuri.

 

 

2. Nunta „de poveste”

Orice mireasa isi doreste ca nunta ei sa fie ca in povesti.

 

3. Calatorii in jurul lumii

Daca sunteti un cuplu de miri ce adora sa calatoreasca, atunci nunta voastra trebuie sa aiba cu siguranta ca tema calatoriile.



4. Nunta „de film”

O nunta ca in filme poate fi tema nuntii tale si in 2019. Daca sunteti romantici, va plac filmele de actiunie sau fantastice, imaginatia voastra este singura limita.

 

5. Nunta traditional romaneasca

Dupa ce ne-am intors din calatoriile in jurul lumii, o nunta traditional romaneasca poate fi pe placul tuturor.

 

6. Natura, gradina de vara

Ce poate fi mai placut decat o nunta in gradina, intr-o seara calda de vara impreuna cu cei dragi aproape.

 

7. Tematica haioasa, colorata

 

8. Tematica vintage

O nunta in tematica anilor ’60 – ’70 cu siguranta va atrage atentia si va fi de neuitat. De la decoratiuni si muzica pana la vestimentatie si accesorii, ideile vor curge foarte usor.

 

9. Tematica in functie de anotimp

Fiecare anotimp ne poate oferi idei speciale de decor si o pata de culoare, astfel ne vom contura un tablou al nuntii noastre.

10. Tematica sportiva

Daca sunteti un cuplu ce adora sa faca sport si cu atat mai mult, grupului vostru de apropiati le place sportul, atunci o tematica sportiva ar putea fi raspunsul vostru.

Alegerea unei tematici pentru nunta poate fi dificila la inceput dar atunci cand aveti pasiuni comune, raspunsul va veni de la sine. In plus, cu siguranta nunta ta, va ramane in amintirea tututor invitatilor.

Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l si prietenilor tai.



Ofera-ne o cafea!

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.