Muzica

BellaBand- Band&Formatie Muzica Usoara si Populara

Bucuresti


Favorite

Bella Band- band&formatie de muzica usoara si populara este solutia ideala pentru a transforma evenimentul tau intr-un adevarat spectacol de muzica live, lumini si efecte speciale.

Pentru ca ringul de dans sa fie atractia principala a evenimentului, folosim cele mai importante echipamente de scena: sonorizare profesionala dynacord , mixer sunet dynacord, moving head-uri, lasere 3d, par led, schela, masina fum ,lumini arhitecturale,etc.

Valsul si tortul – momentele principale ale evenimentului vor fi pezentate prin “fumul greu cu gheata carbonica” lasand impresia ca norii s-au mutat pe ringul de dans.

Ne bucuram ca formatie nunta sa va facem sa va simtiti speciali in cadrul evenimentului dumneavoastra,fie ea nunta,fie el botez,fie petrecerea burlacilor sau a burlacitelor,logodna mult visata,aniversarea dumneavoastra sau a unui apropiat precum si orice alt eveniment deosebit din viata.

Ne vom dedica total si in exclusivitate organizarii evenimentului, pentru ca dumneavoastra sa fiti la final aplaudat.

Ne dorim sa devenim prima optiune in domeniul organizarii de evenimente in Bucuresti  ca (formatii nunta Bucuresti,formatie nunta Bucuresti,formatii nunta,formatie nunta) precum si in intreaga tara prin calitate,incredere,flexibilitate si nu in ultimul rand preturi confortabile – cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii intotdeauna.

Inca de la inceput ne-a interesat sa realizam PERFORMANTA – un eveniment de neuitat – acordand maxima atentie cerintelor dumneavoastra, precum si selectandu-ne cat mai atent colaboratorii.

Cream oferte de nerefuzat,nu ne plictisim niciodata sa va ascultam si sa va oferim o poveste a dumneavoastra – cu particularitatile dumneavoastra – ce va fac sa fiti unic in cadrul evenimentului.

INDRAZNITI SA VISATI!!! PENTRU CA MERITATI O ZI CA-N POVESTI!!!

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Muzica

Trupa Othello produs premium all inclusive

str. Ion Minulescu nr. 67-93

2500 - 4000 Lei

Dorin Band Iasi

sos nicolina 116

500 - 1000 Lei

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.