Costum de ceremonie

Legendary – Costume barbati

Strada Caracal, Nr. 23, Cluj - Telefon: 0728 780 907


Favorite

Legendary, salonul costumelor de mire din Cluj, îți pune la dispoziție costume de bărbați la comandă, costume bărbătești made to measure și costume bărbătești ready to wear.Impreună cu toate celelalte elemente care îți completează ținuta: cămăși la comandă sau cămăși ready to wear, cravate, papioane, batiste și accesorii statement.

În funcție de evenimentul la care urmează să mergi, dar mai ales de timpul de care dispui pentru pregătirea costumului, îți vom recomanda cea mai convenabilă variantă de ținută pentru tine.

Modelele Legendary se remarcă prin țesături de cea mai fină calitate, provenite de la cei mai vechi producători de materiale textile. Suntem mândri să îi avem alături pe cei de la Vitale Barberis, câștigătorii prestigiosului Wool Excellence Award pentru calitatea superioară a lânei create.

În lista noastră de furnizori se află și Cerruti, brandul celebrului Nino Cerruti, Carnet, brandul italienesc recunoscut pentru varietatea impresionantă de țesături, dar și cei de la Holland & Sherry, compania care a desăvârșit arta confecționării textilelor în peste un deceniu de activitate ce începe odată cu apariția celebrelor croitorii bărbătești de pe Savile Row, din Londra.

Te invităm să descoperi modelele ready to wear din colecțiile noastre, pe care le poți proba și achiziționa pe loc, atunci când îți dorești să obții tot ce e mai bun, în cel mai scurt timp. Dacă, însă, te simți inspirat și îți dorești un costum care îmbină mai multe elemente de la mai multe costume văzute în cataloagele noastre, îți stăm la dispoziție cu varianta de a crea, de la zero, un costum bespoke (la comandă). Croitorii noștri cu experiență de peste 10 ani în croitoria bărbătească, îți vor lua măsurătorile necesare și te vor consilia în alegerea materialelor, pentru a obține, în final, un costum la comandă care îți vine impecabil.

Programează-te telefonic

0728 780 907

Strada Caracal, Nr. 23

  • Consultanta in organizare
  • Raspuns rapid

Adauga opinie:

Contacteaza furnizorul

Completeaza datele evenimentului tau si furnizorul te va contacta curand.


Recomandari din categoria Costum de ceremonie

Reya – Costum pentru mire

Str. Cuza Voda, nr.1 (vis a vis de Starea Civila), Iasi

650 - 1300 Lei

Marian Istrate – COSTUME MIRE

Botosani, Dorohoi , Str Calea Plevnei nr 12

1400 - 1900 Lei

Distribuie pagina mai departe! Sustine acest proiect gratuit.